Kínálatunk
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek

Ajándékutalványok

Főkategória >Ajándékutalványok

Az ajándékutalvány minden alkalomra tökéletes választás! Az ünnepelt kedve szerint válogathat webáruházunk női ruházati és kiegészítő termékei széles kínálatából, így biztosan azt kapja Öntől, amit igazán szeretne! A megvásárolt ajándékutalványt futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz. Az ajándékutalvány hátoldalán lévő egyedi kód a kosár oldalon az Ajándékutalvány kód / kuponkód mezőben érvényesíthető.


Sorrend:


Sorrend:

A termékre kattintva megnyílik a termék adatlapja, amelyen részletes információkat talál a termékre vonatkozóan, valamint lehetősége nyílik kedvenc termékét megosztani ismerőseivel a Facebook, a Twitter, a Pinterest, valamint a G+1 rendszeren keresztül.


Az adatlapon kiválaszthatja a termék kívánt méretét, valamint megadhatja a megvásárolni kívánt mennyiséget. 

A "TERMÉKLEÍRÁS" információs fül a termék tulajdnoságaira, méreteire, valamint anyagösszetételére vonatkozó információkat tartalmazza. Az adatlapon feltüntetett méretek minden esetben a termék kiterített méretei, tehát nem körméretek. A tól-ig méretek a termék nyugalmi és kényelmesen kinyújtott állapotát jelölik, melyből a termék rugalmasságáról is képet kaphat az érdeklődő. 

"HASONLÓ TERMÉKEK" információs fül a további keresésben nyújt segítséget webáruházunk látogatóinak a véletlenszerűen frissülő 4 hasonló termék felkínálásával. 

Az "ADATOK" információs fülön tekintheti meg a termék cikkszámát, státuszát, valamint tömegét.

A "VÉLEMÉNYEK" információs fülön tájékozódhat az eddigi vásárlók véleményéről, valamint Ön is megoszthatja személyes tapasztalatait, hogy ezzel segítse vásárlóink döntését. Véleményét, észrevételeit ezúton is köszönjük!

Bármely a termékre vonatkozó kérdését felteheti az adatlapon található kék kérdőjelre kattintva vagy az info@hgfashion.hu  email címen.