Kínálatunk
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek

Információk

 • Az utánvétes rendelések, valamint a kiegyenlített utalásos rendelések a második visszaigazolást követő 1-2; 3-5; 5-7 munkanapon belül kerülnek átadásra az MPL futárszolgálatnak. A várható szállítási idő a terméklapon tekinthető meg. A feladásról emailben értesítést küldünk. 

   


   

  Szállítási módok:

   

  Házhozszállítás esetén a csomag átvétele az Ön által megadott címhelyen történik, munkanapokon 8:00-17:00 között. A kézbesítést az MPL futárszolgálat végzi. Az MPL futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL futárszolgálat a címhelyen értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig átveheti küldeményét.

   

  PostaPont esetén a csomag átvétele az Ön által megadott Postahivatalban, MOL kúton, Coop üzletben vagy csomagautomatában történik. A csomag PostaPontra történő érkezéséről elektronikus értesítést kap. Ezt követően a küldemény 5 munkanapon keresztül vehető át. 

   

   


   

  Szállítási költségek:

   

  » Házhozszállítás - Banki átutalást követően - 990 Ft

  » Házhozszállítás - Utánvéttel - 1 290 Ft

  » Átvétel az Ön által választott PostaPonton - Banki átutalást követően - 890 Ft

  » Átvétel az Ön által választott PostaPonton - Utánvéttel - 1 190 Ft

   

  A rendelés leadása során rendszerünk automatikusan számítja az Ön által kiválasztott fizetési és szállítási módhoz tartozó szállítási költséget. 

   


   

  Fizetési módok:

   

  Utánvétel esetén a fizetés készpénzben vagy bankkártyával történik közvetlenül a csomag átvételekor a kézbesítőnek.  Ez a fizetési mód kizárólag 50 000 Ft értékű rendelésig választható.

   

  Banki átutalás esetén Ön a rendelés végösszegét átutalással egyenlíti ki az alábbi utalási adatoknak megfelelően. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntesse fel a nevét, valamint a megrendelés számát! A fizetésre 3 munkanapos határidő áll rendelkezésre. A fizetési határidő eredménytelen letelte után rendelése automatikusan törlésre kerül. 
  Kedvezményezett bankja: Erste Bank Zrt. 
  Kedvezményezett neve: Hacsa Krisztina egyéni vállalkozó 
  Kedvezményezett számlaszáma: 11600006-00000000-61906163

   

   


   

   

  Webáruházunk kiváló minőségű kizárólag új női ruházati termékeket és kiegészítőket kínál. Nálunk a sikert nem az eladott termék, hanem a visszatérő elégedett vevő jelenti. Árainkkal, termékeink minőségével, valamint szolgáltatásunk színvonalával évek óta ezt a célt szolgáljuk. Webshopunk termékpalettája hetente frissül az aktuális szezonnak megfelelő termékekkel. Kínálatunk az év minden szakában megoldást nyújt a divat szerelmesei számára.  


  A termékek kizárólag online, webáruházunkban rendelhetők meg. Telefonon, emailben nem tudunk rendelést felvenni. Megértésüket köszönjük!

   

  Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal az info@hgfashion.hu email címen vagy online ügyfélszolgálatunkon, készséggel állunk rendelkezésére!

  Cégnév: Hacsa Krisztina egyéni vállalkozó
  Székhely: 3529 Miskolc, Szentgyörgy út 65. 2/2.
  Levelezési cím: 3529 Miskolc, Szentgyörgy út 65. 2/2.
  Telefonszám (nem ügyfélszolgálati): +36-30/657-0581
  E-mail cím: info@hgfashion.hu
  Weboldal: https://hgfashion.hu
  Webáruház neve: HG Fashion
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-62566/2013.; NAIH-62567/2013.
  Adószám: 60471091-2-25
  EU adószám: HU60471091
  Nyilvántartási szám: 20962483
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2010.05.25.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Mihalecz Péter, Miskolc
  Kapcsolattartó neve: Hacsa Krisztina
  Telefonszám (nem ügyfélszolgálati): +36-30/657-0581
  Kapcsolattartó e-mail címe: info@hgfashion.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu

  HG Fashion Női Ruha Webáruház - info@hgfashion.hu

Webáruház készítés