Információk

Fizetés/szállítás

A várható szállítási idő a terméklapon tekinthető meg. Korábbi vagy későbbi kiszállítás igénylésére nincs lehetőség. A rendeléseket beérkezési sorrend a megadott szállítási időn belül teljesítjük.


 

Szállítási módok:

 

Házhozszállítás esetén a csomag átvétele az Ön által megadott címhelyen történik, munkanapokon 8:00-17:00 között. A kézbesítést az MPL futárszolgálat végzi. Az MPL futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL futárszolgálat a címhelyen értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig átveheti küldeményét.

Ezen szállítási mód díja: 990 Ft.

 

PostaPont esetén a csomag átvétele az Ön által megadott Postahivatalban, MOL kúton, Coop üzletben vagy csomagautomatában történik. A csomag PostaPontra történő érkezéséről elektronikus értesítést kap. Ezt követően a küldemény 5 munkanapon keresztül vehető át. 

Ezen szállítási mód díja: 890 Ft.

 

 


 

 

Fizetési módok:

 

Utánvétel esetén a fizetés készpénzben vagy bankkártyával történik közvetlenül a csomag átvételekor a kézbesítőnek.  Ez a fizetési mód kizárólag 50 000 Ft értékű rendelésig választható. Utánvét díja 690 Ft.

 

Banki átutalás esetén Ön a rendelés végösszegét átutalással egyenlíti ki az alábbi utalási adatoknak megfelelően. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntesse fel a nevét, valamint a megrendelés számát! A fizetésre 3 munkanapos határidő áll rendelkezésre. A fizetési határidő eredménytelen letelte után rendelése automatikusan törlésre kerül. 
Kedvezményezett bankja: Erste Bank Zrt. 
Kedvezményezett neve: Hacsa Krisztina egyéni vállalkozó 
Kedvezményezett számlaszáma: 11600006-00000000-61906163

 

 


 

 

Webáruházunk kiváló minőségű kizárólag új női ruházati termékeket és kiegészítőket kínál. Nálunk a sikert nem az eladott termék, hanem a visszatérő elégedett vevő jelenti. Árainkkal, termékeink minőségével, valamint szolgáltatásunk színvonalával évek óta ezt a célt szolgáljuk. Webshopunk termékpalettája hetente frissül az aktuális szezonnak megfelelő termékekkel. Kínálatunk az év minden szakában megoldást nyújt a divat szerelmesei számára.  


A termékek kizárólag online, webáruházunkban rendelhetők meg. Telefonon, emailben nem tudunk rendelést felvenni. Megértésüket köszönjük!

 

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal az info@hgfashion.hu email címen vagy online ügyfélszolgálatunkon, készséggel állunk rendelkezésére!

Telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg korlátozottan elérhető, kérjük, emailben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégnév:
Hacsa Krisztina egyéni vállalkozó
Cím:
3529 Miskolc, Szentgyörgy út 65. 2/2.
Levelezési cím:
3529 Miskolc, Szentgyörgy út 65. 2/2.
Telefon:
Webáruház neve:
HG Fashion
Adószám:
60471091-2-25
EU adószám:
HU60471091
Nyilvántartási szám:
20962483
Nyilvántartásba vétel dátuma
2010.05.25.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr. Mihalecz Péter, Miskolc
Kapcsolattartó neve:
Hacsa Krisztina
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/204-9131
Kapcsolattartó e-mail címe:
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu

HG Fashion Női Ruha Webáruház - info@hgfashion.hu